Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Perhekoti Amicus sijaitsee Keravalla Virrenkulmassa 2008 rakennetussa. puutalossa jossa on 9 huonetta, keittiö, sauna, pesuhuone jossa kaksi suihkua, kodinhoitohuone, 3 erillistä wc:tä, joista yhdessä myös suihkutila. Ulkona 40 m2 varasto-autotallirakennus puuhastelulle. Suuri katettu terassi sekä puutarhatontti kasvihuoneineen. 

Omakotialue on rauhallista ja lapsivoittoista. Kiinteistön vieressä on urheilukenttä, leikkipuisto sekä ihastuttava Pihkaniityn luontopolku ja metsää jossa retkeillä.

Kaksi alakoulua 1 km ja yläkoulu ja lukio n.3 km päässä. Keravan koulutustarjonta on erittäin laaja ja nuoren päästyä yläasteelta on heillä paljon vaihtoehtoja jatko-opinnoille Keravalla.

Harrastusmahdollisuudet ovat loistavat ja sijaitsevat kävelymatkan päässä perhekodilta.Terveydenhuolto 1,5 km sekä lähikaupat 1 km päässä.  Keravan urheilupuisto, jäähalli, uimahalli 2 km. Linja-auto pysäkki 50 m päässä.

Ratsastuskouluja on useita ympäristössä. Kerava on pieni suuri kaupunki jossa lasten ja nuorten on hyvä kasvaa ja elää. Kaupunki on tunnettu laajoista pyöräilytie reiteistään joten kulkeminen on turvallista jalan ja polkupyörillä

 

Helsingistä matkaa on 35 km, Tuusulasta 7 km, Järvenpäästä 7 km Espoosta 48 km, Porvoosta 40 km, Lahdesta 73 km Tampereelta 160km, Turusta 194 km Jyväskylästä 239 km.

 

Vierailijat pääsevät kätevästi paikalle junalla. Keravan asemalta linja-auto 973 kuljettaa sinut melkein perille asti.

 

Tarvittaessa voimme noutaa asemalta jonne on matkaa n.3 km

 
 
 
 


Kuvatuksia