Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

erhekoti Amicuksen yrittäjät

 

Matti Martikainen

Matti on koulutukseltaan opettaja (AMK). Näyttötutkintomestari. Neuropsykiatrinen valmentaja.Kasvatustieteiden approbatur. Matilla on runsaasti johtamiskoulutusta.Ennen siirtymistään perhekodin vastuuhenkilöksi Matti työskenteli puolustusvoimissa, josta jäi kapteenina eläkkeelle 2011. Edellämainittujen tutkintojen lisäksi Matilla on tietotekniikan Insinööri (AMK) - tutkinto. 

Sarianna Hämäläinen

On koulutukseltaan Sosionomi (AMK) sekä Lähihoitaja ( osaamisalana lapset- ja nuoret ). Näiden lisäksi Sariannalla on liiketalouden sekä tietotekniikan koulutustausta ja pitkä työkokemus. Kokemusta löytyy myös erilaisten yhdistysten hallituksista kuin myös urheiluseuran joukkueenjohtamisesta, vanhempainyhdistyksen puheenjohtajuudesta jne.

Henkilöstö

Perhekodissa työskentelee vakituisesti Nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja / Yhteisöpedagogi (AMK), Sosionomi-opiskelija sekä Lähihoitajia.

Perhekoti haluaa myös tarjota alan opiskelijoille työharjoittelupaikan.

Perhekodin toimintaa ohjaa yllämainittu työyhteisö eli aikuiset jotka suunnittelevat ja arvioivat työtään yhdessä perheen ja yksittäisen lapsen tasolla. Tavoitteena, että lapsilla on tutut ja turvalliset aikuiset luomassa lämmintä kodin ilmapiiriä ympäri vuorokauden. Lisäkoulutusta ostetaan ostopalveluna koko henkilökunnalle vuosittain. Perhekodissa on käytössä Nappula-tietojärjestelmä, jonka avulla yhteistyö useiden eri sosiaalitoimien kanssa on sujuvaa.

 

Perhekodilla on säännöllinen kuukausittainen työnohjaus, Algu Oy:stä Nenne Amnell


Henkilökunnan valinnassa olemme asettaneet tärkeimmäksi ammatillisen osaamisen, inhimillisyyden sekä soveltuvuuden tehtävään. Tärkeänä pidämme, myös elämänkokemuksen, sitoutumisen, vastuullisuuden sekä suuren sydämen, hyvää huumorintajua unohtamatta!

Pidämme paljon eläimistä. Perhekodissamme asuu tällä hetkellä kissamme Urho ja Riesa.

Urho ja Riesa toimivat kissanvirkansa lisäksi perhekotimme hiljaisina terapeutteina joita saa halia, hoitaa ja kertoa salaisuudet. Heitä koskettaa myös vaitiolovelvollisuus :)

 

Kuvatuksia